Standplads Stockholm - First Camp Gå til indhold

Nästan mitt i stan

Standplads Stockholm

Velkommen til Standplads Stockholm!

Standplads Stockholm ligger smukt midt i Flatens naturreservat og i nærheden af Flatensøen. Ved standpladsen findes en betalingsstation, hvor du nemt tjekker ind og betaler for dit ophold. Her er pladser til autocampere op til 16 meter, hvis du har campingvogn eller telt, er du varmt velkommen på campingpladsen.

Her er der adgang til et servicehus med toilet, brusebad, puslerum og opvaskerum. Der er en tømningsstation til faste tanke, både til gråt og sort spildevand, samt plads til tømning af kasettetoiletter. Der er en miljøstation i området, som gør det nemt at håndtere affald under opholdet.

Ind- og udtjekning

Indtjekning: fra kl. 12.00 og frem (åbent hele døgnet).
Udtjekning: senest kl. 12.00.

Standplads Stockholm er åben året rundt.

Bestilling og pris

Du bestiller og betaler nemt i betalingsautomaten ved standpladsens indkørsel. Pladserne kan ikke bestilles online. Efter betalingen får du et nøglekort, som giver dig adgang til standpladsens faciliteter. Hvis du vil forlænge din bestilling, tjekker du ganske enkelt ind igen og får så et nyt nøglekort.

Pris pr. døgn: 220-310 SEK inkl. autocamperplads, adgang til servicehus og latrintømning. Der er el på standpladsen, som tilvælges ved indtjekning i automaten.

Vær venligst opmærksom på, at du skal have en gyldig e-mailadresse for at kunne tjekke ind.

Området

Standpladsen ligger midt i det smukke Flatens naturreservat og kun et stenkast fra nærmeste badeplads. Rundt omkring søen Flaten er landskabet varieret, og højdeforskellene giver området en helt speciel karakter, og de kan også bruges, hvis man er interesseret i klatring.

Fra standpladsen er der kun 250 meter til nærmeste busholdeplads, hvorfra du hurtigt og nemt kan komme videre til hovedstadens centrum, hvor du finder uendelige muligheder for at opleve kultur, mad og shopping.

Find vej

Flaten Skogsväg 30, 128 30 Skarpsnäck
Koordinater: 59.250012, 18.161784
Find vej

Book 3 nætter, betal for 2

Benyt rabatkoden: HYTTEHYGGE22 - book 3 nætter, betal kun for 2!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvad bliver din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

Henter kortet...

Henter