First Camp City-Stockholm - First Camp Gå til indhold

Nästan mitt i stan

First Camp City-Stockholm

First Camp City-Stockholm er smukt beliggende midt i Flatens naturreservat i de sydøstlige dele af Sveriges hovedstad Stockholm. Her finder du en lille og personlig campingplads helt omgivet af naturens grønne planter og i bekvem afstand til bypulsen i det centrale Stockholm.

Bo i moderne hytter eller på ståplads i din autocamper, campingvogn eller telt med det hyggelige badested i krybeafstand og afslappende gåture i varierende skovområder lige rundt om hjørnet. Her indbydes du til en rolig og afslappende stund i naturens frihed med alt det spændende som byen har at byde på en bustur væk. Tag gerne din firbenede ven med, de er mere end velkommen. Naturreservatet er perfekt til hyggelige gåture hunde og mennesker imellem.

Sveriges hovedstad Stockholm anses af mange for at være en af verdens smukkeste byer. Ved at byen idyllisk breder sig ud over 14 øer, er det let at forstå, hvorfor Stockholm af og til kaldes for Sveriges Venedig. Uanset årstiden er mindst et besøg i byen en nødvendighed – nyd skønheden, besøg spændende museer, kør i karruseller på Gröna Lund, gå rundt på Skansen, oplev udelivet, und dig selv et restaurantbesøg i en af de mange fantastiske restauranter og glem ikke at tage ud i Stockholms skærgård med de 30.000 øer, klipper og skær.

Og når du har gjort det tager du kollektivtrafikken tilbage til campingpladsen og nyder freden og fællesskabet, som du altid finder hos os.

Lige ved siden af campingpladsen ligger Ställplatsstockholm, som tilbyder ståpladser for autocampere, og som har åbent døgnet rundt, hela året rundt.

Info

Öppettider
First Camp City-Stockholm har öppet året om.

Reception
Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

28 september til 26 marts
mandag - fredag 08:00 - 17:00
lørdag - søndag Lukket

Ställplatsstockholm
Ställplatsen har dygnet runt-öppen incheckning i automat, betalning med Visa eller Mastercard. Vänligen notera att du måste ha en e-mailadress för att kunna checka in i automaten.

Kontantfri
Vi er en helt kontantfri destination. Vi accepterer selvfølgelig alle standard debet- og kreditkort.

Praktisk info

Aktiviteter - på First Camp

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Laddar karta...

Loading