Gå til indhold

Nästan mitt i stan

First Camp City-Stockholm

First Camp City-Stockholm er smukt beliggende midt i Flatens naturreservat i de sydøstlige dele af Sveriges hovedstad Stockholm. Her finder du en lille og personlig campingplads helt omgivet af naturens grønne planter og i bekvem afstand til bypulsen i det centrale Stockholm.

Bo i moderne hytter eller på ståplads i din autocamper, campingvogn eller telt med det hyggelige badested i krybeafstand og afslappende gåture i varierende skovområder lige rundt om hjørnet. Her indbydes du til en rolig og afslappende stund i naturens frihed med alt det spændende som byen har at byde på en bustur væk. Tag gerne din firbenede ven med, de er mere end velkommen. Naturreservatet er perfekt til hyggelige gåture hunde og mennesker imellem.

Sveriges hovedstad Stockholm anses af mange for at være en af verdens smukkeste byer. Ved at byen idyllisk breder sig ud over 14 øer, er det let at forstå, hvorfor Stockholm af og til kaldes for Sveriges Venedig. Uanset årstiden er mindst et besøg i byen en nødvendighed – nyd skønheden, besøg spændende museer, kør i karruseller på Gröna Lund, gå rundt på Skansen, oplev udelivet, und dig selv et restaurantbesøg i en af de mange fantastiske restauranter og glem ikke at tage ud i Stockholms skærgård med de 30.000 øer, klipper og skær.

Og når du har gjort det tager du kollektivtrafikken tilbage til campingpladsen og nyder freden og fællesskabet, som du altid finder hos os.

Lige ved siden af campingpladsen ligger Ställplatsstockholm, som tilbyder ståpladser for autocampere, og som har åbent døgnet rundt, hela året rundt.

Boka nu, betala sen.

Boka nu. Betala endast 10%. Spara. Längta. När det är 30 dagar kvar till ankomst betalar du enkelt resten av semestern.

Info

In- och utcheckning

Stugor
Incheckning: kl 15:00
Utcheckning: kl 12:00
Observera:
* En tidigare incheckning är beroende på tillgänglighet.
* En senare utcheckning är beroende på tillgänglighet. Utcheckning mellan 12:00 och 18:00 är mot en extra kostnad på 50% av dygns priset. Utcheckning senare än 18:00 debiteras som en extra natt.

3 april til 17 juni
10:00 - 18:00
10:00 - 13:00
18 juni til 8 august
08:00 - 21:00
9 august til 27 september
09:00 - 18:00
09:00 - 13:00
28 september til 31 december
08:00 - 17:00
Stängt
Praktisk info

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka nu.

Laddar karta...

Loading