First Camp Hökensås-Tidaholm - First Camp Gå til indhold

Naturnära söder om Tidaholm

First Camp Hökensås-Tidaholm

First Camp Hökensås uden for Tidaholm er drømmeferie stedet for dem, der kan lide natur, fiskeri og vandreture. Campingpladsen er smukt beliggende i en nationalpark ved stranden af ​​søen Vättern. Området er meget populært for fiskeørreder og regnbueørreder i.

Prøv din fiskelykke, nyd solen og svøm, vælg svampe, eller hvorfor ikke prøve skiløb? Her kan hele familien slappe af og nyde fred og ro og de beroligende aktiviteter året rundt.

Med omkring 30 søer blandt bakker og rygge tilbyder Hökensås fantastiske fiskemuligheder året rundt. Du fanger mest fisk om foråret og efteråret, når vandet er for varmt. Om vinteren, når vandet er vendt til is, er jigging meget populært blandt vores gæster. I forbindelse med campingpladsen er der flere vandrestier, og når sæsonen er korrekt finder du masser af svampe og bær i skoven.

På campingpladsen finder du også en minigolfbane og store områder til aktiviteter såsom balsport og boule. For de yngste medlemmer af familien er der også en populær legeplads på stedet.

Hvis du har lyst til at tage på en dagstur, er byen Tidaholm med unikke butikker og dejlige caféer kun 15 kilometer væk. Hvis du ønsker at udforske mere af Västergötland, kan du også besøge Hjo, den berømte trækirke i Habo, slottet i Karlsborg og selvfølgelig Göta kanal.

Boka nu, betala sen.

Boka nu. Betala endast 10%. Spara. Längta. När det är 30 dagar kvar till ankomst betalar du enkelt resten av semestern.

Info

Nyhet! Nordic Camping & Resort har blivit en del av First Camp familjen, namnet har ändrats men Hökensås finns här som vanligt.

Öppettider
First Camp Hökensås-Tidaholm har öppet året runt.
Avvikelser kan förekomma. Kontakta receptionen för mer info.

Reception
Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

18 juni til 8 august
Hver dag 08:00 - 21:00
9 august til 30 august
Hver dag 10:00 - 18:00
31 august til 27 september
Hver dag 10:00 - 18:00
28 september til 31 december
mandag - fredag 08:00 - 17:00
lørdag - søndag Lukket

Servicebutik
Servicebutiken har samma öppettider som receptionen och sortimentet fylls successivt på under försäsongen.

Kontantfritt
Vi är en helt kontantfri destination. Detta innebär att det inte går att betala kontant hos oss eller växla utländsk valuta. Vi tar självklart emot alla vanliga betal- och kreditkort.

Praktisk info

Yoga & cirkelträning

Læs mere

Barnklubb med Yessi

Læs mere

Sommarunderhållning

Læs mere

Aktiviteter - på First Camp

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Laddar karta...

Loading