First Camp Hökensås-Tidaholm - First Camp Gå til indhold

Naturnära söder om Tidaholm

First Camp Hökensås-Tidaholm

First Camp Hökensås uden for Tidaholm er drømmeferie stedet for dem, der kan lide natur, fiskeri og vandreture. Campingpladsen er smukt beliggende i en nationalpark ved stranden af ​​søen Vättern. Området er meget populært for fiskeørreder og regnbueørreder i.

Prøv din fiskelykke, nyd solen og svøm, vælg svampe, eller hvorfor ikke prøve skiløb? Her kan hele familien slappe af og nyde fred og ro og de beroligende aktiviteter året rundt.

Med omkring 30 søer blandt bakker og rygge tilbyder Hökensås fantastiske fiskemuligheder året rundt. Du fanger mest fisk om foråret og efteråret, når vandet er for varmt. Om vinteren, når vandet er vendt til is, er jigging meget populært blandt vores gæster. I forbindelse med campingpladsen er der flere vandrestier, og når sæsonen er korrekt finder du masser af svampe og bær i skoven.

På campingpladsen finder du også en minigolfbane og store områder til aktiviteter såsom balsport og boule. For de yngste medlemmer af familien er der også en populær legeplads på stedet.

Hvis du har lyst til at tage på en dagstur, er byen Tidaholm med unikke butikker og dejlige caféer kun 15 kilometer væk. Hvis du ønsker at udforske mere af Västergötland, kan du også besøge Hjo, den berømte trækirke i Habo, slottet i Karlsborg og selvfølgelig Göta kanal.

Info

Öppettider
First Camp Hökensås-Tidaholm har öppet året om.

Reception
Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

28 september til 26 marts
mandag - fredag 08:00 - 17:00
lørdag - søndag Lukket

Servicebutik
Servicebutiken har samma öppettider som receptionen och sortimentet fylls successivt på under försäsongen.

Kontantfri
Vi er en helt kontantfri destination. Vi accepterer selvfølgelig alle standard debet- og kreditkort.

Praktisk info

Boka fiskepaket

Læs mere

Snooza hemresan - bli säsongsgäst!

Læs mere

Upptäck våra stugor

Læs mere

Aktiviteter - på First Camp

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Laddar karta...

Loading