First Camp Bredsand-Enköping - First Camp Gå til indhold

En pärla vid Mälaren

First Camp Bredsand-Enköping

Med sin smukke omgivende natur inviterer First Camp Bredsand-Enköping hele familien til en ferie med fokus på rekreation. Her kan du gå langs Upplandsleden, tage en svømmetur i Mälaren eller nyde en afslappende fisketur. Du har mulighed for at bo i en hytte, et vandrerhjem eller leje en campingplads på stedet. Næsten alle overnatningsmuligheder har udsigt over søen.

Campingpladsen ligger kun en kort cykeltur fra byen Enköping. Med en times kørsel kan du også nå hovedstaden Stockholm.

Camping Bredsands smukke omgivelser tilbyder en række aktiviteter. Her kan du nyde solen og vandet ved en sandstrand, gå en afslappende tur og opdage naturen omkring Upplandsleden. Du kan også prøve lykken og fiske ved søen Mälaren, hvor du kan fange aborre og gedder.

En kort cykeltur væk kan du finde byen Enköping, hvor du kan tilbringe din dag med at shoppe, gå en tur i parkerne eller besøge den indendørs swimmingpool. Kun en times kørsel væk venter den store bypuls i Stockholm. Fra et historisk aspekt fortjener den gamle vikingeby Birka også et besøg.

Om sommeren finder du også en nybygget legeplads på campingpladsen. Du finder også aktiviteter såsom minigolf på stedet, og hvis du er en golfspiller, er der flere golfbaner omkring området.

Info

Öppettider
First Camp Bredsand-Enköping har öppet året om.

Reception
Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

31 august til 27 september
Hver dag 10:00 - 18:00
28 september til 26 marts
mandag - fredag 08:00 - 17:00
lørdag - søndag Lukket

Servicebutik
Servicebutiken har samma öppettider som receptionen och sortimentet fylls successivt på under försäsongen.

Praktisk info

Vandra Upplandsleden

Læs mere

Snooza hemresan - bli säsongsgäst!

Læs mere

Upptäck våra stugor

Læs mere

Aktiviteter - på First Camp

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Laddar karta...

Loading