Udlejningsvogn - First Camp Gå til indhold

Fantastisk badeeventyr direkte ved havet

Stort indendørs badeland

Restaurant og butik på pladsen

Enestående camping på Fyn

Lej en campingvogn på First Camp Bøsøre Strand – Fyn

Efterårsferie 2022: 4 dage i egen vogn, telt eller camper.
📍 Gælder for op til 6 personer
📍 Fri adgang til badeland
📍 Strømforbrug og el tilslutning
📍 Gratis varmt vand og bad i servicebygninger
📍 Gratis aktivitetsprogram
💥 Fra kr. 1.395,-
Læs mere, og book her
Det viste billede er blot et eksempel – og er ikke retvisende for, hvordan den faktiske udlejningsvogn ser ud. Kontakt campingpladsen for yderligere info ✌
Hos First Camp Bøsøre Strand råder vi over et antal moderne og indbydende udlejningscampingvogne. Her er der plads til hele familien, og der er lagt vægt på komfort og bekvemmelighed. Lej en campingvogn på vores campingplads og hold ferie med stort F – her får I et virkelig godt udgangspunkt for at nyde hinandens selskab og alle de aktiviteter og oplevelser, der findes på campingpladsen. Velkommen til First Camp Bøsøre Strand – Fyn! Vores campingvogne er moderne med køjesenge og toilet. Desuden forefindes en køkkensektion med køkkengrej, service og kaffemaskine. Der er dyner og hovedpuder til det antal personer, som er tilmeldt på enheden. I forteltet er der borde og stole. Vores campingvogne har fire sovepladser og en køjeseng. Hvis I ønsker et uforpligtende tilbud på leje af campingvogn på vores campingplads her på Fyn, så er I meget velkomne til at ringe til os på +45 62 25 11 45, ligesom I også hurtigt og nemt kan booke online. Priserne på campingvognene er inkl. varme og strøm. Man kan få tømt toiletterne for 350,- per gang.
Bookingen for 2023 er åben! 🎉

Endelig kan du sikre dig næste års campinglykke på netop din favoritdestination, eller vælg og vrag mellem over 55 destinationer i Danmark og Sverige. Book online og få 100 kr. i rabat. 2023 – her kommer vi!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvad bliver din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

Henter kortet...

Henter