Udlejningsvogn - First Camp Gå til indhold

Fantastisk badeeventyr direkte ved havet

Stort indendørs badeland

Restaurant og butik på pladsen

Enestående camping på Fyn

Lej en campingvogn på First Camp Bøsøre Strand – Fyn

Det viste billede er blot et eksempel – og er ikke retvisende for hvordan den faktiske udlejningsvogn ser ud. Kontakt campingpladsen for yderligere info ✌

Hos First Camp Bøsøre Strand råder vi over et antal moderne og indbydende udlejningscampingvogne. Her er der plads til hele familien, og der er lagt vægt på komfort og bekvemmelighed. Lej en campingvogn på vores campingplads og hold ferie med stort F – her får I et virkelig godt udgangspunkt for at nyde hinandens selskab og alle de aktiviteter og oplevelser, der findes på campingpladsen. Velkommen til First Camp Bøsøre Strand – Fyn!

Vores campingvogne er moderne med køjesenge og toilet. Desuden forefindes en køkkensektion med køkkengrej, service og kaffemaskine. Der er dyner og hovedpuder til det antal personer, som er tilmeldt på enheden. I forteltet er der borde og stole. Vores campingvogne har fire sovepladser og en køjeseng.

Hvis I ønsker et uforpligtende tilbud på leje af campingvogn på vores campingplads her på Fyn, så er I meget velkomne til at ringe til os på +45 62 25 11 45, ligesom I også hurtigt og nemt kan booke online.

Priserne på campingvognene er inkl. varme og strøm. Man kan få tømt toiletterne for 350,- per gang.

Sommerferie 2022 😎

Book sommerferien i Danmark! Ferien som hele familien glæder sig til ☀ Sommerferien hos First Camp i Danmark byder bl.a. på: Gratis aktivitetsprogram fra mandag - lørdag i uge 27 - 32. Fri adgang til pool/badeland for hele familien. Gratis bad og varmt vand i servicebygninger. Fri adgang til køkken og køkkenudstyr. Sjov, leg og underholdning for både børn og voksne. Og meget meget mere 🎉 *OBS! Tilbuddet gælder kun på vores danske destinationer.

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 45 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Henter kortet...

Henter

Læsningstips til campinglivet

Kør på mountainbike om efteråret/foråret

Læs mere

Din guide til Skåne

Læs mere

11 tips til mindre campingpladser

Læs mere