Pladser til vogn, telt eller autocamper - First Camp Bøsøre Strand - Fyn Gå til indhold

Fantastisk badeeventyr direkte ved havet

Stort indendørs badeland

Restaurant og butik på pladsen

Enestående camping på Fyn

First Camp Bøsøre Strand – Fyn – En af de hyggeligste campingpladser på Fyn

Hos First Camp Bøsøre Strand – Fyn kan vi tilbyde camping for hele familien. Hos os er der plads til samvær, afslapning og aktiviteter for både store og små, og jeres hund er altid velkommen. Med andre ord er I garanteret en campingoplevelse udover det sædvanlige. Med eller uden eget udstyr/gear. Vis priser her og book online.

Vi anbefaler altid forhåndsreservationer, men det er ikke et krav. Vi tager gerne imod drop-in gæster, men kan ikke garanterer ledig kapacitet.

Gratis varmt vand og bad i alle servicebygninger og gratis Wifi

Fra sæson 2021 koster det ikke længere penge at tage et varmt bad eller vaske op i vores servicebygninger. Vi henstiller dog til at alle passer på miljøet og bruger så lidt varmt vand som muligt. I spidsbelastningsperioder kan det knibe med at levere nok varmt vand. Vi opfordrer derfor til at gå i bad på forskellige tidspunkter af døgnet.

Samtidig tilbyder vi nu gratis wifi til vores gæster. Vi har opgraderet til lynhurtigt fibernet ind på pladsen, men når vi er 2000 mennesker i højsæsonen der skal dele forbindelsen, er det ikke muligt at streame eller se TV og film på nettet.

Priser

Vi er skiftet til dynamiske priser, nøjagtig som du kender det fra rejsebureauer og flyselskaber. Du slipper for at lede efter prisen i lange prislister og kan i stedet få vist din pris, direkte i vores prisberegner og online booking. Vi har derfor ikke længere prislister på overnatning her på siden.

Hos os får du alt dette med i prisen:

  • Strømforbrug og el tilslutning
  • Gratis Wifi
  • Gratis varmt vand og bad i servicebygninger
  • Gratis brug af ovne, kogeplader og mikroovne i servicebygninger
  • Masser af gratis aktiviteter for hele familien

Valgfrie tilvalg:

  • Hund pr. nat kr. 25,-
  • Valg af specifik enhed kr. 125,-

 
Campingplads

Campingplads

Campingpladser på Fyn – Her vælger I selv, hvor og hvordan I vil bo Hos First Camp Bøsøre Strand – Fyn har vi flere forskellige muligheder for leje af plads, hvis I ankommer med egen campingvogn. I vælger altså...

Campingpladser på Fyn – Her vælger I selv, hvor og hvordan I vil bo Hos First Camp Bøsøre Strand...

Campingpladser på Fyn – Her vælger I selv, hvor og hvordan I vil bo

Hos First Camp Bøsøre Strand – Fyn har vi flere forskellige muligheder for leje af plads, hvis I ankommer med egen campingvogn. I vælger altså selv graden af komfort og selve beliggenheden på campingpladsen. Nedenfor kan du se de forskellige pladstyper:

Bronzepladserne er med strøm på pladsen.
De ligger typisk længst væk fra servicebygninger mv. Til gengæld er det de billigste pladser. 

Sølvpladserne er med strøm på pladsen.
De ligger på den bagerste halvdel af campingpladsen omgivet af dejlig natur.

Guldpladserne er med strøm på pladsen.
De ligger forrest på campingpladsen.

Platinpladserne er med strøm, vand og afløb. De ligger forrest på campingpladsen tæt på de mange legepladser og badelandene.

Diamantpladserne er ca. 140 kvm. og med strøm, vand og afløb. De ligger midt på campingpladsen og tæt på en mindre legeplads.

Henter kortet...

Henter