First Camp Bøsøre Strand - Fyn - First Camp - Book camping her! Gå til indhold

Fantastisk badeeventyr direkte ved havet

Stort indendørs badeland

Restaurant og butik på pladsen

5-stjernet camping på Fyn

First Camp Bøsøre Strand – Fyn

 • Hold jeres næste ferie et sted, hvor der er tid til at have det sjovt, tid til at slappe af og tid til at være sammen. Hos First Camp Bøsøre Strand – Fyn får I en ferie i skønne omgivelser og med masser af aktiviteter for hele familien. Destinationen ligger på det sydlige Fyn, helt ud til havet og med få skridt til en dejlig sandstrand. Der er nem adgang til mange af Fyns seværdigheder. Giv hel familien en eventyrlig oplevelse med camping hos os på Fyn!

  Hos First Camp Bøsøre Strand kan I overnatte på mange forskellige måder – vi udlejer nemlig flotte og moderne campingvogne med alt, I har brug for, og så er vi også en af de eneste campingpladser på Fyn med hytter. Her har vi fire forskellige typer. I kan naturligvis også medbringe egen campingvogn eller telt. Få mere at vide om vores forskellige indkvarteringsmuligheder her .

  Camping på Fyn – Det rene slaraffenland for hele familien

  Hvis I er på udkig efter et moderne feriecenter på Fyn med badeland, så er et ophold på First Camp Bøsøre Strand – Fyn stedet. Her kan I glæde jer til en masse sjov i vores tropiske badeland, ligesom I også kan pjaske rundt i vores udendørs vandland. På pladsen finder I også en rosenhave med udendørsspil bl.a minigolf eller fodboldgolf, og flere legepladser.

  Book nu, betal senere.

  Book nu. Betal kun 30 %. Spar. Længes. Når der er 30 dage til din ankomst, betaler du resten af ferien på en nem måde.

  Info

  Åbningstider
  Destinationen er lukket for sæsonen.

  Destinationen er bemandet
  Personalet er tilgængeligt i området i åbningstiderne.

  Nyd hele sæsonen

  Læs mere

  Tropisk badeland for familien

  Læs mere

  Legeplads og aktivitetsrum

  Læs mere

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvor er din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 45 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

  Henter kortet...

  Henter

  Læsningstips til campinglivet

  Kør på mountainbike om efteråret/foråret

  Læs mere

  Din guide til Skåne

  Læs mere

  11 tips til mindre campingpladser

  Læs mere