Udendørs pool - First Camp Gå til indhold

Moderne campingplads med luksus faciliteter og egen svømmehal

Store legepladser og masser af aktiviteter

Vi har åbent hele året!

Stor svømmehal med vandrutsjebane på pladsen

Kun 700 meter fra marina, strand og by

Udendørs pool

Poolen, som ligger i campingpladsen hjerte, er hjemstedet for mange gode timer.

Der er både rutsjebane, boblezone, to dybder – og ikke mindst liggestole og parasoller, så du kan altså selv bestemme, hvordan en dag ved poolen skal bruges…

Selvom First Camp Bogense City ligger tæt ved både strand, marina og badeland, er det nu nemt lige at smutte over i poolen og tage sig en formiddagsdukkert eller flade ud under en parasol med en krimi i hånden – for når der ikke er længere hjem til vognen end et minut eller to til fods, gør det ikke så meget, om du lige har husket det hele.

Poolen er opvarmet ved hjælp af solceller, så her kan du tage det helt roligt og ikke bekymre sig om hverken miljøforurening eller overforbrug – Du kan bare slappe af ved det dejlige 700m2 poolområde eller fjol rundt med ungerne i vandet. Der er mulighed for det hele.

Gæster der ikke bor på pladsen betaler kr. 50,- for at benytte poolen.

Åbningstider

Badeland udendørs
Lavsæson: 10 – 16
Højsæson: 10 – 19
Udendørs pool lukker søndag den 28. august

Se svømmehallens åbningstider her

Bookingen for 2023 er åben! 🎉

Endelig kan du sikre dig næste års campinglykke på netop din favoritdestination, eller vælg og vrag mellem over 55 destinationer i Danmark og Sverige. Book online og få 100 kr. i rabat. 2023 – her kommer vi!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvad bliver din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

Henter kortet...

Henter