Camping i egen vogn, telt og autocamper - First Camp Bogense City - Fyn Gå til indhold

Moderne campingplads med luksus faciliteter og egen svømmehal

Store legepladser og masser af aktiviteter

Vi har åbent hele året!

Stor svømmehal med vandrutsjebane på pladsen

Kun 700 meter fra marina, strand og by

Egen campingvogn, autocamper eller telt?

Vi anbefaler altid forhåndsreservationer, men det er ikke et krav.
Vi tager gerne imod drop-in gæster, men kan ikke garanterer ledig kapacitet.

Servicebygninger

950m2 moderne og smukt indrettede rum står til din rådighed, når du gæster First Camp Bogense City. Vores servicebygninger – køkkener, bade- og toiletfaciliteter – er alle holdt i den samme arkitekttegnede og sydlandske stil, der indbyder til, at man benytter sig af bygningerne og føler sig godt tilpas derved.

Vi ved, at det er mest afslappende, når alt er pænt, rent og i orden og vi gør os umage for at alle bygninger skal fremstå netop sådan. Inde som ude gør vi noget ud af at skure, skrubbe og finpudse så du ikke skal tænke på dét, men bare nyde din ferie, som vi gerne lægger gode rammer til. Her er noget for alle – badeværelser for de mindste, stor toiletbygning og baderum/toiletrum i ét, for dem, der ønsker netop det. I alle rum er der smukke klinker, spejle og en belysning der understreger den luksus, man gerne skulle kunne føle sig hensat til, når man benytter faciliteterne.

Ikke alle børn bryder sig om at komme i bad – og allermindst at få vasket hår. Men hvad hvis badekarret er en træstamme, der bliver udhulet af frække orme og badekarret er i en højde der gør, at hverken mor eller fra behøver at gå i hug for at hjælpe til? Så er det måske slet ikke så slemt, men kan ligefrem gå hen og blive en sjov oplevelse for alle parter.

I det store badeværelse og toiletrum til børn er alle håndvaske i børnehøjde og det samme er toiletterne. Desuden er dørene til toiletterne udformet på en måde, så uheldige rollinger ikke kommer til at låse sig inde. Ydermere er der installeret tre små brusere samt pusleborde, så familien med småbørn har det helt rigtige sted at tage sig af de mindste.

Se virtuel rundtur!

Uanset om du kommer i autocamper, egen campingvogn eller telt har vi pladser der passer.

Priser

Vi er skiftet til dynamiske priser, nøjagtig som du kender det fra rejsebureauer og flyselskaber. Du slipper for at lede efter prisen i lange prislister og kan i stedet få vist din pris, direkte i vores prisberegner og online booking.

Pool/Badeland

Vores priser inkluderer fri adgang til pool/badeland. Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badeland/pool, hvis dette vurderes uforsvarligt. Det er til enhver tid First Camps ret at vurdere dette. Bemærk venligst, at åbningstiderne kan variere.

Hos os får du alt dette med i prisen:

 • Strømforbrug og el tilslutning
 • Gratis Wifi
 • Gratis varmt vand og bad i servicebygninger
 • Gratis brug af ovne, kogeplader og mikroovne i servicebygninger

Uanset om du kommer i egen campingvogn, telt eller autocamper har vi pladser der passer.

Øvrige priser camping:

 • Garanti for valgt plads: kr. 125,-
 • Brusebad i servicebygninger, varmt vand i 4 min.: GRATIS
 • Leje af el-adapter pr. døgn: kr. 20,-
 • Tom vogn i lavsæson pr. dag: kr. 25,-
 • Reservationsgebyr telefon / mail: kr. 100,-
 • Reservationsgebyr ved online booking: kr 0,-
 • Hund pr. døgn: kr. 25,-
 • Dagsgæster (besøgende): kr. 25,-
 • Gebyr ved bankindbetaling: kr. 30,-
Campingplads

Campingplads

Vi tilbyder 6 forskellige pladskategorier, herunder kan du se en lille beskrivelse af hver enkel. Der findes strøm på alle pladser, og telte må ligge i alle kategorier. Bronzepladser er markeret med orange på pladskortet. Sølvpladser er markeret med blåt på...

Vi tilbyder 6 forskellige pladskategorier, herunder kan du se en lille beskrivelse af hver enkel. Der findes strøm på...

Vi tilbyder 6 forskellige pladskategorier, herunder kan du se en lille beskrivelse af hver enkel. Der findes strøm på alle pladser, og telte må ligge i alle kategorier.

 • Bronzepladser er markeret med orange på pladskortet.
 • Sølvpladser er markeret med blåt på pladskortet.
 • Guldpladser er markeret med gul på pladskortet. Guldpladserne har en populær beliggenhed, typisk nær en toiletbygning eller legeplads.
 • Platinpladser er markeret med lilla på pladskortet. På alle disse pladser er der vand og afløb.
 • Diamantpladser er markeret med gult på pladskortet. Alle disse pladser har vand, afløb samt TV direkte på pladsen.

Vær opmærksom på, at der skal medbringes slanger/koblinger til afløb og drikkevand samt ledning til tv-tilslutning

Autocamper

Autocamper

Autocamperpladser er markeret med rødt på pladskortet. Alle autocamperpladser har vand og afløb og passer perfekt til de campister, der rejser med autocamper, da de er lette at komme ind og ud af. Vær opmærksom på, at der skal medbringes...

Autocamperpladser er markeret med rødt på pladskortet. Alle autocamperpladser har vand og afløb og passer perfekt til de campister, der...

Autocamperpladser er markeret med rødt på pladskortet. Alle autocamperpladser har vand og afløb og passer perfekt til de campister, der rejser med autocamper, da de er lette at komme ind og ud af.

Vær opmærksom på, at der skal medbringes slanger/koblinger til afløb og drikkevand samt ledning til tv-tilslutning.

Henter kortet...

Henter