Glamping - First Camp Gå til indhold

Moderne campingplads med luksus faciliteter og egen svømmehal

Store legepladser og masser af aktiviteter

Vi har åbent hele året!

Stor svømmehal med vandrutsjebane på pladsen

Kun 700 meter fra marina, strand og by

Nyd en pragtfuld ferie med familien, i vores  Aloha Camp område

Masser af frihed uden biler eller stress. Aloha Camp er et område på campingpladsen specielt dedikeret til alle outdoor-typer. Til klimaentusiaster som ved hvor sejt det er at være CO2-neutral. Og til alle som værdsætter fremragende håndværk, selv om det er enkelt. Aloha Camp tilbyder motorfri zone, billig overnatning, samt frihed og fællesskab er nogle af de tanker der ligger bag.

Vores glamping-muligheder er tilgængelige for at bestille online om sommeren. Kontakt receptionen for spørgsmål!

Pool/Badeland

Vores priser inkluderer fri adgang til pool/badeland. Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badeland/pool, hvis dette vurderes uforsvarligt. Det er til enhver tid First Camps ret at vurdere dette. Bemærk venligst, at åbningstiderne kan variere.

Det miljørigtige Aloha Camp

Det miljørigtige Aloha Camp byder bl.a. på seks store Isabella-telte, som har to soverum, et opholdsrum og en veranda. For selvom det er primitiv livsstil, må det jo gerne være kvalitet og lækkert. Isabella-teltenes veranda er ideel til at nyde frokosten, som I kreerer i det nye, åbne og overdækkede køkken, der hører til Aloha Camp. I øvrigt med rigelig plads til, at I kan invitere naboteltet med til spisning.

Udover de store Isabella-telte er de også mulighed for at leje shelters og små spidstelte, som er placeret på repos i trætoppene. Der er altså mulighed for at vågne til fuglesang med en lille kæp i øret. Bogstaveligt talt.

Glamping telt

Glamping telt

Er campingferie lige noget for jer? Vil I gerne slippe for store investeringer i telt eller campingvogn? Så har vi det helt rigtige tilbud til jer! Vi har nemlig oprettet et helt særligt teltområde som vi kalder Aloha Camp....

Er campingferie lige noget for jer? Vil I gerne slippe for store investeringer i telt eller campingvogn? Så har...

Er campingferie lige noget for jer? Vil I gerne slippe for store investeringer i telt eller campingvogn? Så har vi det helt rigtige tilbud til jer!

Vi har nemlig oprettet et helt særligt teltområde som vi kalder Aloha Camp. Her har vi opstillet 6 store Luksus Glampingtelte i højeste kvalitet fra Isabella, og udstyret dem med møbler og senge så man glemmer at man er i et telt. Glampingteltene er luksus og komfort på første klasse. I slipper endda også for at skulle slå teltet op og pakke det ned igen. Det er kort sagt ligesom at tage på hotel i naturen.

Madlavning og opvask klares nemt i det store fælles udekøkken lige ved siden af teltet. Udekøkken er kun reserveret til de der overnatter i Aloha Camp.

Der er plads til 6 personer i teltet.

I glampingteltene findes der en dobbeltseng, 2 køjeseng, lounge-område og sofa, køleskab samt spiseplads. Derudover er der overdækket terrasse. Der er selvfølgelig strøm og lys i teltene. Det er udlejningstelte i absolut højeste kvalitet.

Glamping kombinerer det bedste fra den traditionelle ferie i campingvogn med den lidt mere primitive og nære teltferie. Vi har med vores glampingtelte skabt rammerne til den perfekte familieferie, langt fra hverdagens stress og mange gøremål.

Shelters

Shelters

På First Camp Bogense City har vi også shelters til udlejning. Er I til ferie i naturen, men stadig med masser af komfort og aktiviteter i nærheden, er vores shelters lige noget for jer. Vores shelters er placeret i...

På First Camp Bogense City har vi også shelters til udlejning. Er I til ferie i naturen, men stadig...

På First Camp Bogense City har vi også shelters til udlejning. Er I til ferie i naturen, men stadig med masser af komfort og aktiviteter i nærheden, er vores shelters lige noget for jer.

Vores shelters er placeret i Aloha Camp området, hvor i også finder glampingtelte og spidstelte til udlejning. Aloha Camp er et bilfrit område, hvor der er et stort fællesområde med gode køkkenfaciliteter. Shelters kan lejes dag til dag hele sæsonen, så selvom du f.eks. kun er på gennemrejse eller cykelferie, er der mulighed for en enkelt overnatning.

Der er plads til 4 personer i en shelter, og der er mulighed for at leje skummadrasser, hvis I ikke selv medbringer jeres egne.

Madlavning og opvask klares nemt i det store fælles udekøkken lige ved siden af teltet, som kun er reserveret til de der overnatter i Aloha Camp. Det giver mulighed for en god snak med nogle af de andre der overnatter i Aloha Camp, og måske nye venner til børnene.

Henter kortet...

Henter