First Camp Björknäs - Boden - First Camp Gå til indhold

First Camp Björknäs – Boden

 • Velkommen til vores idylliske campingplads i Boden, First Camp Björknäs – Boden, som har åbent hele året, som om sommeren byder på fantastiske soldage og badning i søen Bodträsket, og som om vinteren forvandles til et sandt winter wonderland. Her er indkvartering til ethvert behov og enhver pengepung på såvel fine pladser til campingvogne, autocampere og telte som hyggelige hytter til hele familien.

  Samtidig med at campingområdet ligger naturskønt helt ned til søen, har du centrale Boden lige i nærheden. Her bor I godt og hyggeligt med alle de bekvemmeligheder, I kan forestille jer, og med et omfattende udbud af aktiviteter både på og udenfor campingpladsen.

  Varme sommerdage tilbringes dog allerbedst i vores tempererede poolområde, hvor både store og små campister trives som fisk i vandet. Her findes der adskillige legepladser, minigolf, hoppeborg og sjove udlejningsaktiviteter som kajakker, cykler og SUP. I sommerens skønneste ferieuger tilbyder vi desuden camping-Sveriges største aktivitetsprogram med børneklub sammen med maskotten Yessi, sjov kvalitetsunderholdning og effektiv udendørs træning.

  Velkommen

  Børneklub
  barbell Træningsprogram
  Aftenunderholdning
  pool Swimmingpool
  child Børnepool
  Bistro/Restaurant
  shop Butik/Kiosk
  Frokostpose
  Husdyrsvenligt
  Legeplads
  Nærmeste strand/bad: 250 meter
  location_city Nærmeste centrum: 250 meter
  40% på camping og hytter 🌟

  Black Friday er her, og det fejrer vi med et rigtigt KNALDTILBUD! Book online og få 40% rabat på camping, glamping og hytter. Tilbuddet gælder på alle danske og svenske destinationer.

  Info

  Åbningstider
  First Camp Björknäs – Boden er åben året rundt. Andre enheder såsom restaurant og butik har forskellige åbningstider afhængigt af sæson.

  Destinationen er bemandet
  Personalet er tilgængeligt i området i åbningstiderne.

  26 september til 31 december
  mandag - fredag 08:00 - 17:00
  lørdag - søndag Ubemandet

  Kontantfri
  Vi er en helt kontantfri destination. Vi accepterer selvfølgelig alle standard debet- og kreditkort.

  Restaurant
  På campingpladsen er vores restaurantkoncept First Camp Bistro. Bistroen åbner igen i 2023, velkommen tilbage!

  Butik
  Butikken fyldes løbende op i løbet af foråret for at kunne tilbyde hele sit sortiment i sommersæsonen.

  Pool
  Vi ses i poolen 2023!

  Sæsonplads i Boden

  Læs mere

  Børneklubb med Yessi

  Læs mere

  Poolområde

  Læs mere

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvad bliver din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

  Henter kortet...

  Henter