First Camp Björknäs - Boden - First Camp Gå til indhold
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/wp-content/themes/firstcamp/template-parts/hero.php on line 74

First Camp Björknäs – Boden

 • Velkommen til vores idylliske campingplads i Boden, First Camp Björknäs – Boden, som har åbent hele året, som om sommeren byder på fantastiske soldage og badning i søen Bodträsket, og som om vinteren forvandles til et sandt winter wonderland. Her er indkvartering til ethvert behov og enhver pengepung på såvel fine pladser til campingvogne, autocampere og telte som hyggelige hytter til hele familien.

  Samtidig med at campingområdet ligger naturskønt helt ned til søen, har du centrale Boden lige i nærheden. Her bor I godt og hyggeligt med alle de bekvemmeligheder, I kan forestille jer, og med et omfattende udbud af aktiviteter både på og udenfor campingpladsen.

  Varme sommerdage tilbringes dog allerbedst i vores tempererede poolområde, hvor både store og små campister trives som fisk i vandet. Her findes der adskillige legepladser, minigolf, hoppeborg og sjove udlejningsaktiviteter som kajakker, cykler og SUP. I sommerens skønneste ferieuger tilbyder vi desuden camping-Sveriges største aktivitetsprogram med børneklub sammen med maskotten Yessi, sjov kvalitetsunderholdning og effektiv udendørs træning.

  Velkommen

  Børneklub
  barbell Træningsprogram
  Aftenunderholdning
  pool Swimmingpool
  child Børnepool
  Bistro/Restaurant
  shop Butik/Kiosk
  Frokostpose
  Husdyrsvenligt
  Legeplads
  Nærmeste strand/bad: 250 meter
  location_city Nærmeste centrum: 250 meter

  Info

  Åbningstider
  First Camp Björknäs – Boden er åben året rundt. Andre enheder såsom restaurant og butik har forskellige åbningstider afhængigt af sæson.

  Ansvarlig for at leje
  Boden Camping & Bad AB med org.nr: 559077-5036.

  Destinationen er bemandet
  Personalet er tilgængeligt i området i åbningstiderne.

  27 september til 7 april
  mandag - fredag 08:00 - 17:00
  lørdag - søndag Ubemandet

  Kontantfri
  Vi er en helt kontantfri destination. Vi accepterer selvfølgelig alle standard debet- og kreditkort.

  Restaurant
  På campingpladsen er vores restaurantkoncept First Camp Bistro.

  Hvor er din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 45 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

  Henter kortet...

  Henter

  Læsningstips til campinglivet

  Kør på mountainbike om efteråret/foråret

  Læs mere

  Din guide til Skåne

  Læs mere

  11 tips til mindre campingpladser

  Læs mere