First Camp Björkäng-Varberg - First Camp Gå til indhold

En populär familjecamping på Hallands Riviera

First Camp Björkäng-Varberg

 • First Camp Björkäng-Varberg i Tvååker syd for Varberg er en smukt beliggende familiecamping. Området kaldes med rette Hallands Riviera, og på campingpladsen finder du alt hvad du har brug for, for at skabe dejlige ferieminder. På Camping Björkäng kan du vælge at bo i en campingvogn, en RV, et telt eller i en hytte beliggende tæt på den smukke strand. Tilbring dine dage med at nyde solen og svømme i havet, eller vælg mellem vores forskellige aktiviteter, såsom minigolf, petanque eller beachvolley. Her finder du aktiviteter, som hele familien kan nyde. På stedet kan du også få det, du har brug for i et velorganiseret supermarked eller du kan få lidt at spise på restauranten.

  Den børnevenlige sandstrand ved Björkäng tilbyder hele familien at nyde smukke dage med masser af sol, svømme i havet, lege og gå langs kysten. Hvis du har fået nok af sandede dage ved stranden, er der muligheder for at spille minigolf, petanque og fodbold på campingpladsen. For de yngre børn er der også en legeplads og en børneklub kaldet ”kotteklubben”, hvor de kan tilbringe tid og have det sjovt sammen.

  Som nabo til campingpladsen er der en nationalpark, der er perfekt til vandreture og lange gåture med hunden. Med blot en kort rejse i bilen kan du også finde det store indkøbscenter Ullared, byen Falkenberg og Varberg.

  Info

  Nyhet! Nordic Camping & Resort har blivit en del av First Camp familjen, namnet har ändrats men Björkäng finns här som vanligt.

  Öppettider
  First Camp Björkäng-Varberg har öppet året runt.

  Reception
  Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

  28 september til 26 marts
  mandag - fredag 08:00 - 17:00
  lørdag - søndag Lukket

  Servicebutik
  Servicebutiken har samma öppettider som receptionen och sortimentet fylls successivt på under försäsongen.

  Kontantfri
  Vi er en helt kontantfri destination. Vi accepterer selvfølgelig alle standard debet- og kreditkort.

  Praktisk info

  Upptäck våra stugor

  Læs mere

  Snooza hemresan - bli säsongsgäst

  Læs mere

  Utflykt i Varberg

  Læs mere

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvor er din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

  Laddar karta...

  Loading