First Camp Björkäng - Varberg - First Camp - Book camping i Varberg her! Gå til indhold

Upplevelser på Hallands Riviera

Upplevelser på Hallands Riviera

Upplevelser på Hallands Riviera

Upplevelser på Hallands Riviera

Upplevelser på Hallands Riviera

First Camp Björkäng – Varberg

 • First Camp Björkäng – Varberg i Tvååker syd for Varberg er en smukt beliggende familiecamping. Området kaldes med rette Hallands Riviera, og på campingpladsen finder du alt hvad du har brug for, for at skabe dejlige ferieminder. På Camping Björkäng kan du vælge at bo i en campingvogn, en RV, et telt eller i en hytte beliggende tæt på den smukke strand. Tilbring dine dage med at nyde solen og svømme i havet, eller vælg mellem vores forskellige aktiviteter, såsom minigolf, petanque eller beachvolley. Her finder du aktiviteter, som hele familien kan nyde. På stedet kan du også få det, du har brug for i et velorganiseret supermarked eller du kan få lidt at spise på restauranten.

  Den børnevenlige sandstrand ved Björkäng tilbyder hele familien at nyde smukke dage med masser af sol, svømme i havet, lege og gå langs kysten. Hvis du har fået nok af sandede dage ved stranden, er der muligheder for at spille minigolf, petanque og fodbold på campingpladsen. For de yngre børn er der også en legeplads og en børneklub kaldet ”kotteklubben”, hvor de kan tilbringe tid og have det sjovt sammen.

  Som nabo til campingpladsen er der en nationalpark, der er perfekt til vandreture og lange gåture med hunden. Med blot en kort rejse i bilen kan du også finde det store indkøbscenter Ullared, byen Falkenberg og Varberg.

  Børneklub
  barbell Træningsprogram
  Aftenunderholdning
  pool Swimmingpool
  child Børnepool
  Bistro/Restaurant
  shop Butik/Kiosk
  Frokostpose
  Husdyrsvenligt
  Legeplads
  Nærmeste strand/bad: 50 m
  location_city Nærmeste centrum: 14 km
  Bookingen for 2023 er åben! 🎉

  Endelig kan du sikre dig næste års campinglykke på netop din favoritdestination, eller vælg og vrag mellem over 55 destinationer i Danmark og Sverige. Book online og få 100 kr. i rabat. 2023 – her kommer vi!

  Info

  Åbningstider
  First Camp Björkäng – Varberg er åben året rundt. Andre enheder såsom bistro og butik har forskellige åbningstider afhængigt af sæson.

  Destinationen er bemandet
  Personalet er tilgængeligt i området i åbningstiderne.

  26 september til 31 december
  mandag - fredag 08:00 - 17:00
  lørdag - søndag Ubemandet

  Kontantfri
  Vi er en helt kontantfri destination. Vi accepterer selvfølgelig alle standard debet- og kreditkort.

  Butik
  Butikken fyldes løbende op i løbet af foråret for at kunne tilbyde hele sit sortiment i sommersæsonen.

  Praktisk info

  Oplev vores hytter

  Læs mere

  Snooza hemresan - bli säsongsgäst

  Læs mere

  Utflykt i Varberg

  Læs mere

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvad bliver din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

  Henter kortet...

  Henter