Gå til indhold

Lugn och ro i vackra omgivningar

Lugn och ro i vackra omgivningar

Lugn och ro i vackra omgivningar

Lugn och ro i vackra omgivningar

First Camp Arcus-Luleå

 • Velkommen til Norrbottens største by – Luleå og det nordligste af First Camps bestemmelsessteder. Disse dele af det aflange land Sverige er hjem for to af naturens mest forbløffende fænomener – bliv forundret over midnatssolens beroligende stråler om sommeren og bliv forført af det hvirvlende, kalejdoskopiske nordlys om vinteren.

  Campingpladsen har åbent året rundt og her venter altid eventyr rundt om hjørnet. Både på bestemmelsesstedet og i Luleås omgivelser. Her på den nordsvenske kyst venter et enestående naturliv, så frem med fiskegrejet og måske kommer du tilbage med aftenens middag i form af helt, fjeldørred eller gedde direkte fra Lule elv, som snor sig langs med campingpladsen.

  Om sommeren kommer børnene af med overskudsenergien i det seje eventyrbad Arcusbadet med rutsjebane, tempereret pool-område, bølgemaskine og børnepool eller nede ved sandstranden, hvor sol og bad alligevel venter. Hvad foretrækker du? På området er der også en højdebane, som tager dig ja, til helt nye højder. Campingområdet er helt fyldt med spændende eventyr og aktiviteter for både voksne og børn. Også resten af året er der masser af eventyr både indendørs og udendørs i den nordsvenske natur.

  First Camp Arcus-Luleå tilbyder både fine hytter og ståpladser til autocamper, campingvogn og telt med fantastisk udsigt og alle er naturligvis velkommen året rundt.

  Velkommen til en komplet feriedestination for hele familien!

  Boka nu, betala sen.

  Boka nu. Betala endast 10%. Spara. Längta. När det är 30 dagar kvar till ankomst betalar du enkelt resten av semestern.

  Info

  Öppettider
  First Camp Arcus-Luleå har öppet året runt.

  Reception
  Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

  3 april til 4 juni
  09:00 - 18:00
  5 juni til 17 juni
  08:00 - 20:00
  18 juni til 8 august
  08:00 - 23:00
  9 august til 29 august
  08:00 - 20:00
  30 august til 27 september
  09:00 - 18:00
  09:00 - 19:00
  09:00 - 18:00
  28 september til 31 december
  08:00 - 17:00
  Stängt

  Servicebutik
  Servicebutiken har samma öppettider som receptionen och fyller på sortimentet successivt under försäsongen. Öppet mellan 08:00-23:00 under högsäsong.

  Praktisk info

  Yoga & Cirkelträning

  Læs mere

  Barnklubb på campingen

  Læs mere

  Sommarunderhållning

  Læs mere

  Aktiviteter - på First Camp

  Vilken blir din nästa destination?

  Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka nu.

  Laddar karta...

  Loading