Ansia - Five-star family campsite with scenic location in the middle of Lycksele urban area - Lapland Gå til indhold
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/wp-content/themes/firstcamp/template-parts/hero.php on line 74

First Camp Ansia – Lycksele

First Camp Ansia – Lycksele er en herlig premium-destination i det nordlige Sverige. Ansia er en familiecamping i ordets egentlige forstand med egen badestrand og flere legepladser til børnene. Den kombinerede reception, butik og café ligger ved indkørslen. Her tjekker du ind, løser fisketegn og køber is. Uanset om du bor i campingvogn, på hotelværelse eller i hytte har du altid adgang til campingpladsens servicehuse med vaskemaskiner, bad, sauna osv. Her findes aktiviteter både på campingpladsen og i hele Lycksele. Gå ikke glip af vores skønne sandstrand, hvor du kan nyde solen og slappe af. Lycksele er en oplagt destination både i sommer- og vintersæsonen med skiløjper, hundeslædekørsel og nordlys.

Ansia har fuldt udstyrede konferencelokaler, hvor events skræddersys efter gruppens ønske. Flere og flere vælger at bo i hytte i ferien såvel som i forbindelse med konference, idet det er både bekvemt og hyggeligt. På campingpladsen ligger også Lilla Hotellet med enkelt- og dobbeltværelser, samt suiter med spabad, eller hvorfor ikke sauna og fantastisk udsigt over Ume-elven.

Velkommen til magiske Ansia!

Børneklub
barbell Træningsprogram
Aftenunderholdning
pool Swimmingpool
child Børnepool
Bistro/Restaurant
shop Butik/Kiosk
Frokostpose
Husdyrsvenligt
Legeplads
Nærmeste strand/bad: 100 m
location_city Nærmeste centrum: 3 km

Info

Åbningstider
First Camp Ansia – Lycksele er åben året rundt.

Ansvarlig for udlejning
Svenska Campingpärlor AB, org.no: 556528-3628.

Destinationen er bemandet
Personalet er tilgængeligt i området i åbningstiderne.

1 november til 7 april
mandag - torsdag 08:00 - 16:00
fredag 08:00 - 19:00
lørdag - søndag 09:00 - 15:00
Praktisk info

Relaxen

Læs mere

Vinteraktiviteter

Læs mere

Vandrestier

Læs mere

Aktiviteter - på First Camp

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 45 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Henter kortet...

Henter

Læsningstips til campinglivet

Kør på mountainbike om efteråret/foråret

Læs mere

Din guide til Skåne

Læs mere

11 tips til mindre campingpladser

Læs mere