Kiosk & restaurant - First Camp Gå til indhold

Aktiv camping året om

First Camp Bistro

På First Camp har vi vores egen madservering på flere af vores destinationer, fra Boden i nord til Malmø i syd. Her serverer vi mad med en skøn bistrofølelse, alt fra simple snacks til middage, som afsluttes med lækre desserter og ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. Selvfølgelig er der gode alternativer til de små campister.

Nyd en god frokost, en middag eller hæng ud og hyg dig i vores lokaler. Maden fås også som take-away til at tage med til hytten eller campingpladsen.

Öppettider Bistro:

Måndag – fredag 11:30 – 14:00
Lördag 12:00-15:00 och 17:00-19:30 (från kl. 17 endast förbokning)
Söndag 12:00-15:00

Frukost:

Frukosten anpassas efter antal frukostgäster. Vid högre antal gäster serveras en buffé och vid färre antal serverar vi frukostbrickor.

Tidig avresa? Vi ordnar gärna en frukostpåse till dig. Meddela oss senast dagen före ankomst.

Frukost ingår alltid för hotellets gäster. Bor du i stuga eller på campingen är du varmt välkommen att lägga till frukost i din bokning. Kontakta oss för mer information samt bokning.

Kiosk

I vår kiosk hittar du det viktigaste för mysiga campingkvällar. Här finns godis, chips, nötter och smarrig dricka. För alla glassmonster där ute finns även en hel frysdisk med de allra godaste glassarna.

Välkommen in!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 45 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Henter kortet...

Henter

Læsningstips til campinglivet

Kør på mountainbike om efteråret/foråret

Læs mere

Din guide til Skåne

Læs mere

11 tips til mindre campingpladser

Læs mere