First Camp Ånnaboda - Örebro - First Camp - Book camping her! Gå til indhold

Aktiv camping året om

First Camp Ånnaboda – Örebro

 • First Camp Ånnaboda – Örebro tilbyder vildmark og aktiviteter året rundt for hele familien med alt fra diskgolf og mountainbiking, svømning, fiskeri og lejrliv. Du kan fange både aborre og gedde, men også finere fisk som regnbueørreder i Ånnabosjön. Ånnabosjön har også en af ​​de bedste strande i amtet.

  Om vinteren fokuserer alle aktiviteter på skiløb – både alpint og langrend. Bakken Storstenshöjden, som ligger lige ved siden af ​​campingpladsen, som har ni pister, seks lifter, rejsebureauer og et maksimalt lodret fald på 105 meter. Det har også hele 70 kilometer langrendsløjper! Indkvarteringen tilbyder også noget for enhver smag med naturskønne pladser og forskellige typer hytter og et hotel.

  Örebro ligger kun 20 km fra campingpladsen og byder på gode indkøbsmuligheder, et indendørs blødt legeplads (Megafun) og eventyrets swimmingpool Gustavsvik.

  First Camp Ånnaboda – Örebro har en frokostrestaurant med en alkohollicens, som er åben om aftenen om lørdagen – hvor Black Rock er et varmt tip, hvis du leder efter en spiseoplevelse med en forskel. Campingpladsen har også en café, der tilbyder bagværk, sandwich, drikkevarer og slik.

  Børneklub
  barbell Træningsprogram
  Aftenunderholdning
  pool Swimmingpool
  child Børnepool
  Bistro/Restaurant
  shop Butik/Kiosk
  Frokostpose
  Husdyrsvenligt
  Legeplads
  Nærmeste strand/bad: 100 m
  location_city Nærmeste centrum: 3 km
  Book 3 nætter, betal for 2

  Benyt rabatkoden: HYTTEHYGGE22 - book 3 nætter, betal kun for 2!

  Info

  Åbningstider
  First Camp Ånnaboda – Örebro er åben året rundt. Andre enheder såsom bistro og butik har forskellige åbningstider afhængigt af sæson.

  Destinationen er bemandet
  Personalet er tilgængeligt i området i åbningstiderne.

  26 oktober til 31 december
  Hver dag 08:00 - 18:00

  Kiosk
  Kiosken fyldes løbende op i løbet af foråret for at kunne tilbyde sit fulde sortiment i sommersæsonen.

  Bistro
  Mandag – fredag ​​kl. 11:30-15:00
  Lørdag kl. 11:30-20:30
  Søndag kl. 11:30-15:00

  Kontantfri
  Vi er en helt kontantfri destination. Vi accepterer selvfølgelig alle standard debet- og kreditkort.

  Praktisk info

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvad bliver din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

  Henter kortet...

  Henter