First Camp Ånnaboda-Örebro - First Camp Gå til indhold

Aktiv camping året om

First Camp Ånnaboda-Örebro

 • First Camp Ånnaboda-Örebro tilbyder vildmark og aktiviteter året rundt for hele familien med alt fra diskgolf og mountainbiking, svømning, fiskeri og lejrliv. Du kan fange både aborre og gedde, men også finere fisk som regnbueørreder i Ånnabosjön. Ånnabosjön har også en af ​​de bedste strande i amtet.

  Om vinteren fokuserer alle aktiviteter på skiløb – både alpint og langrend. Bakken Storstenshöjden, som ligger lige ved siden af ​​campingpladsen, som har ni pister, seks lifter, rejsebureauer og et maksimalt lodret fald på 105 meter. Det har også hele 70 kilometer langrendsløjper! Indkvarteringen tilbyder også noget for enhver smag med naturskønne pladser og forskellige typer hytter og et hotel.

  Örebro ligger kun 20 km fra campingpladsen og byder på gode indkøbsmuligheder, et indendørs blødt legeplads (Megafun) og eventyrets swimmingpool Gustavsvik.

  First Camp Ånnaboda-Örebro har en frokostrestaurant med en alkohollicens, som er åben om aftenen om lørdagen – hvor Black Rock er et varmt tip, hvis du leder efter en spiseoplevelse med en forskel. Campingpladsen har også en café, der tilbyder bagværk, sandwich, drikkevarer og slik.

  Info

  Öppettider
  First Camp Ånnaboda-Örebro har öppet året om.

  Reception
  Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

  9 august til 27 september
  Hver dag 08:00 - 18:00
  28 september til 26 marts
  mandag - fredag 08:00 - 17:00
  lørdag - søndag Lukket

  Kiosk
  Kiosken har samma öppettider som receptionen.

  Kontantfritt
  Vi är en helt kontantfri destination. Detta innebär att det inte går att betala kontant hos oss eller växla utländsk valuta. Vi tar självklart emot alla vanliga betal- och kreditkort

  Praktisk info

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvor er din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

  Laddar karta...

  Loading