Åhus Camping - Njut av Skånes östkust på First Camp Åhus - Kristianstad Gå til indhold

Vidsträckta stränder och spa

Vidsträckta stränder och spa

Vidsträckta stränder och spa

First Camp Åhus – Kristianstad

 • Vores campingplads i Åhus uden for Kristianstad på Skånes østkyst ligger nær vidtstrakte strande, magiske skove og rolige søer. Åhus har været en populær badeby siden slutningen af 1800-tallet, hvor tusindvis af mennesker har rejst til hvert år for at nyde det langs den lange hvide sandstrand.

  På First Camp Åhus – Kristianstad er der blandt andet en svimlende højdebane og legeplads. Åhus centrum kommer du hurtigt til med en gåtur eller cykeltur, og der er mange interessante udflugtsmål i regionen, blandt andet Åhus Museum, Udstillingen “Absolut Vodka“, Ales Stenar, den middelalderlige borg Glimmingehus i Simrishamn, Æblelandet Kivik, “Wallanders Ystad“ og eventyrparken Tosselilla.

  På Åhus bor du som kommer med campingvogn eller har et telt med dig på vores herlige ståpladser i varierende størrelse, og kommer du med autocamper er de fleste asfalterede autocamperpladser med tilhørende udepladser. Men her behøver du ikke at medbringe dit eget hjem, hvis du ikke ønsker det, for der tilbydes både skønne hytter og nye glampingtelte. Alt dette er kun et stenkast fra Täppets hvide strand og afkølende hav.

  Børneklub
  barbell Træningsprogram
  Aftenunderholdning
  pool Swimmingpool
  child Børnepool
  Bistro/Restaurant
  shop Butik/Kiosk
  Frokostpose
  Husdyrsvenligt
  Legeplads
  Nærmeste strand/bad: 300 m
  location_city Nærmeste centrum: 1 km
  40% på camping og hytter 🌟

  Black Friday er her, og det fejrer vi med et rigtigt KNALDTILBUD! Book online og få 40% rabat på camping, glamping og hytter. Tilbuddet gælder på alle danske og svenske destinationer.

  Info

  Åbningstider
  First Camp Åhus – Kristianstad er åben året rundt. Andre enheder såsom restaurant og butik har forskellige åbningstider afhængigt af sæson.

  Destinationen er bemandet
  Personalet er tilgængeligt i området i åbningstiderne.

  31 oktober til 31 december
  mandag - fredag 08:00 - 17:00
  lørdag - søndag Ubemandet

  Kontantfri
  Vi er en helt kontantfri destination. Vi accepterer selvfølgelig alle standard debet- og kreditkort.

  Butik
  Butikken fyldes løbende op i løbet af foråret for at kunne tilbyde hele sit sortiment i sommersæsonen.

  Praktisk info

  Få mer med First Camp Club

  Læs mere

  Snooza hemresan - bli säsongsgäst

  Læs mere

  Oplev vores hytter

  Læs mere

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvad bliver din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

  Henter kortet...

  Henter