Gå til indhold
Kør på mountainbike om efteråret/foråret
Campingliv

onsdag 19 august 2020

Kør på mountainbike om efteråret/foråret

Find din næste MTB-destination

Den svenske natur er alle cykelfans bedste ven. Naturen og terrænet er mange steder som skabt til mountainbike, og at naturen er ved at skifte farve, gør kun oplevelsen endnu bedre. Vi har flere destinationer med gode betingelser for cykelfans, med steder hvor de vil kunne trives. Uanset om du længes efter ujævne stenpartier, lerede mudderhuller og smalle træbrædder eller helst følger skiltede veje og snoede stiger i fladt terræn. Her guider vi dig til din næste cykeldestination.

Kør på mountainbike i Kilsbergen

First Camp Ånnaboda-Örebro har du cyklingen lige udenfor døren. Her findes mountainbikestier, som egner sig til både nybegyndere og børnefamilier og de rigtigt erfarne cyklister. Oplev en vaskeægte vildmarksfølelse og en uovertruffen nærhed til den varierede natur i Kilsbergen. Sæt din udholdenhed og teknik på prøve på stier, som fører dig rundt om gamle oldtidsborge, rullestensområder og op og ned at Kilsbergens stejle skrænter. Du bor lige i smørhullet – vælg mellem de fuldt udstyrede hytter i hyttebyen, eller slå dig ned på campingpladsen.  Hvis du ikke selv har en MTB, så kan du leje en på stedet!

MTB på Lugnet – ikke helt roligt

Velkommen til et cykelparadis for adrenalinjunkien! Her ligger alt inden for 500 meter fra vores destination First Camp Lugnet-Falun. Om vinteren køres der mest på ski her, men i efteråret og foråret forvandles området til en fantastisk arena for MTB-fans. Lugnets stier begynder på VM-arenaen og fortsætter Lugnets naturreservat, hvor du inviteres ind i en skøn blanding af naturlige single tracks, håndbyggede stier og fine udsigtspunkter.

Cykling i Skånes Nationalpark

Et stenkast fra, eller rettere sagt, ved siden av Söderåsens Nationalpark ligger First Camp Röstånga-Söderåsen, som med sin glimrende placering er den perfekte oplevelsesindkvartering for hele familien. Især hvis du vil opleve flot natur og rigtig fin cykling. I området Klåveröd på den anden side af parken lider ingen cyklister nød. Langs med snoede stier og over rødder og sten går der en MTB-sti, som er værd at teste for dig, som ikke vil have det alt for ekstremt.

Mountainbike på Skutberget

Sus gennem Skutbergets fine fyrreskove på mountainbike! Et rigtigt skønt område til dig, som elsker fart og blæst. Banen er næsten 9 km lang, og her bydes der på både ujævne stenpartier og glatte lerhuller og stier med flow. Banen begynder med kørsel gennem Skutbergets discgolfbane, præcis ligesom First Camp Skutberget-Karlstad. Som for resten er en superaktivitet, som afveksling til cyklingen, uanset årstid!

Kør mountainbike på Kullaberg og Mölle

Smuk, udfordrende og varieret cykling venter på Kullaberg! Her blandes grusveje med smalle single tracks og tekniske skrænter. Har du kræfter nok i benene til at cykle hele vejen op på Håkull, venter en helt utrolig udsigt, som du bør nyde godt og grundigt, inden du påbegynder den stejle nedtur. Du på bor på dejlige First Camp Mölle-Höganäs, hvor du kan slappe af i fred og ro i en af de hyggelige hytter eller i dit eget trygge hjem på hjul.

Mountainbikeskat i Blomstermåla

Kombiner mountainbikecykling med naturskøn ø-camping på First Camp Oknö-Mönsterås. Efter en kort biltur fra destinationen på Oknö finder du Blomstermåla med fritidsområdet Långehäll, og her findes en skat for alle MTB-entusiaster, som virkelig kan noget. Kast dig ud i alt fra nemme cykelstier til nybegynderen til udfordrende og tekniske stier til den mere erfarne cyklist. Det bedste af det hele? Der er ekstra stier til dig, som vil øve lidt ekstra teknik med forhindringer såsom hop, byggede ramper, doserede bakker med mere!

Mountainbike midt imellem Halland og Skåne

Helt rigtigt, på Hallandsåsens nordlige afslutning finder du uforlignelig MTB-cykling. Med indkvartering midt på Sveriges Riviera har du alle forudsætningerne for en kombineret rejse spækket med cykling, vandring og byens puls i Halmstad. Fra First Camp Hagön-Halmstad tager det ikke mere end 40 minutter at komme til Vallåsen Bikepark. Her tager du stoleliften op til toppen, hvor du har hele ti spor i forskellige sværhedsgrader at vælge mellem.


Senest i Campingliv

First Camp Club

First Camp Club Hvis du holder af camping, vil du elske vores medlemsklub First Camp Club. Som...

Læs mere

First Camp Bistro

På udvalgte First Camp destinationer serverer vi veltillavet mad, alt fra simple snacks til...

Læs mere

Underholdning og aktiviteter

Rekordmange aktiviteter venter til sommer! Næsten 10.000 aktiviteter og tusindvis af timer med...

Læs mere

Flex og Basis

Mere frihed med Flex og Basis I mange rejsebrancher, såsom charter og hoteller, kan du vælge...

Læs mere

Børneklub

Gratis børneklub - Gå på eventyr med lykkedyret Yessi Det er kun hos First Camp, du kan møde...

Læs mere

Familjestugor

Familjestugor Stugsemester med hela familjen på över 50 destinationer Till dig som planerar...

Læs mere

Danske campingpladser

Campingpladser i Danmark Her finder du alle vores danske campingpladser. Fire af campingpladserne...

Læs mere

Padel på First Camp

Bliv padelproff i ferien Har du fulgt med i padelmoden? Hvis ikke, har du chancen nu! I løbet af...

Læs mere

Klassificering på First Camp

Guide til din nye favoritdestination Hvad betyder symbolerne egentlig? Vores destinationer...

Læs mere

Lågpriskalendern

.

Læs mere

Henter kortet...

Henter