Gå til indhold

Blïx Barnklubb

Blïx Barnklubb – overnaturlig sjov syv dage om ugen

Blïx er vores helt egen maskot, som lander med sit rumskib hver sommer i ugerne 27 – 32. Det mærkelige er, at han kan være på alle vores destinationer på samme tid.  Med lysets hastighed arrangerer han skattejagt, ansigtsmaling, gemmeleg, overraskelser, femkamp, rundbold, lege, klipper og klistrer og meget mere – flere gange om dagen, alle ugens syv dage.

Selv om Blïx har galaktiske superkræfter, så har han ikke tid til at være i Kärradal-Varberg og Oknö-Mönsterås lige så meget som de andre steder. Men selv når Blïx er borte et øjeblik, plejer han at efterlade legerum og tegneblokke og andet, som børn normalt elsker.

En anden af Blïx’s superkræfter er, at han fylder år hver lørdag! Og han elsker at diske op til fest. Lagkage, is, kager… Blïx fejrer sin fødselsdag på mange sjove og gode måder.

Blïx Barnklubb er perfekt til menneskebørn, så de lærer nye kammerater at kende. Til sin hjælp har Blïx personale, som er uddannet specielt til at lede børneaktiviteter og skabe oplevelser og eventyr. Blïx og personalet har fokus på at lede leg og sjov. Barnklubben fungerer ikke som børnepasning, og forældrene skal være til stede, hvis børnene får brug for det.

Campingturbilletten

Oplev mer, betal mindre! Med campingturbilletten kan du benytte dig af friheden til selv at vælge...

Læs mere

Sæsonplads

Du ved allerede at vi tilbyder sæsonpladser til din campingvogn hos os. Enten en hel sæson. Eller...

Læs mere

Smart Stay

Smart Stay är vårt koncept för kort- och långtidsboende riktat till företag och organisationer....

Læs mere

Europas største campingalliance

Har du fået smag for oplevelserne fra First Camps svenske destinationer? Måske har du endda...

Læs mere

First Camp Bistro

First Camp Bistro finns på fem av våra destinationer runt om i Sverige, från Umeå i norr till...

Læs mere

Laddar karta...

Loading