Gå til indhold
De bedste campingpladser på vestkysten
Campingliv

torsdag 6 februar 2020

De bedste campingpladser på vestkysten

Ingen sommer uden vestkyst, sådan er det. Der er noget helt specielt ved naturen på vestkysten. Følelsen af at dykke ned i havet fra en jævn klippe eller vade langt ud i det lavvandede hav fra en af de mange, lange sandstrande. Camping på vestkysten ganske enkelt! Madkulturen er også noget aldeles ekstra. Her er friske skaldyr en absolut nødvendighed (er der noget andet at spise?). Fra Strömstad i nord til Laholm i syd strækker der sig en fantastisk kyststribe, som er fyldt med campingpladser for enhver smag. Spørgsmålet er, hvor tager du hen herefter?

Vi har angivet vestkystens otte skønneste campingpladser – fra nord til syd:

1. City-Strömstad

I Strömstad finder du vestkystens mest salte vand, herlig kystnær natur og en fantastisk skærgård med de idylliske Kosterøer i en armslængdes afstand. First Camp City-Strömstad er en rolig og naturnær campingplads, hvor du helt enkelt kan nyde at bare være til. Med nærheden til havet og centrum er der alle forudsætninger for en bekvem og afslappende ferie.

Book her

2. Edsvik-Grebbestad

Grebbestad er en af Bohusläns mest populære badebyer – og det er med rette selvfølgeligt. First Camp Edsvik-Grebbestad inkluderet. På denne herlige familiecampingplads er der en helt egen badestrand og rundt om hjørnet fuldkomment fuldt af jævne klipper man kan bade fra. I højsæsonen bydes der desuden på alle mulige slags aktiviteter ikke mindre end seks dage om ugen. Centrale Grebbestad ligger heller ikke mange minutter fra campingpladsen som lokker med den populære bropromenade, hvor du finder de fleste restauranter som er fyldt med friske fisk, rejer, østers – ja du forstår vinket.

Book her

3. Solvik-Kungshamn

Hvis du ønsker at campere kongeligt er dette destinationen for dig. Her venter en storslået havudsigt midt i det smukke Bohuslän. På First Camp Solvik-Kungshamn er der alle forudsætninger for en rigtig dejlig campingferie. Vågn op til duften af nybagt brød, bad fra det familievenlige havbad (700m fra campingpladsen) eller hvorfor ikke udfordre familien i en runde minigolf? I højsæsonen er der også underholdningbørneklub og træningsmuligheder flere gange om ugen. Kun en lille gåtur fra campingpladsen ligger desuden det centrale Kungshamn og Smögenbryggan med det fristende udbud af restauranter, butikker, kaféer og udendørsliv.

Book her

4. Kärradal-Varberg

Nu er vi kørt igennem mad- og ølbyen Göteborg og befinder os lige nord for kystbyen Varberg i det nordlige Halland. Her finder du den fantastiske First Camp Kärradal-Varberg som er en rigtig perle. Campingpladsen har virkelig en topbeliggenhed med kun 200 meter til sandstranden, som breder sig ud langs med Kattegat. Hvad synes du om at forsøge at slå familien, samboen eller vennen i en runde boule eller eventyrgolf? Også her byder sommeren på et helt fyldt aktivitetsskema med træningunderholdning og børneklubaktiviteter i højsæsonen.

Book her

5. Björkäng-Varberg

Lidt syd for Varberg finder du den hyggelige First Camp Björkäng-Varberg som er en fantastisk beliggende familiedestination. Her er der alle forudsætninger for at skabe ferieminder, som rigtigt ætser sig fast. Tilbring dagene på campingpladsen med at nyde solen eller vælg blandt alle aktiviteter som tilbydes. Hvis du får lyst til at opleve Varbergs bypuls, er den ikke længere væk end en kort busrejse.

Book her

6. Tylösand-Halmstad

Tylösand – et kendt begreb både inden og uden for Sveriges grænser. Og grundene gør, at man let forstår hvorfor. Her er der en fire kilometer lang badestrand, en golfbane i topklasse, vidunderlig natur og så ligger First Camp Tylösand-Halmstad der jo også! Et øjebliks gåtur fra stranden finder du destinationen, som har alt og lidt til. På campingområdet er der masser af ting at gøre for både børn og voksne. Her er der blandt andet eventyrgolf, fodboldboldbane, legeplads og en bistro som er det perfekte sted at slå sig ned for at få noget forfriskende at drikke og en bid mad. Eller hvis du har lyst til det, så tag en tur til den berømte After Beach på Solgården.

Book her

7. Karlstorp-Halmstad

For dig som ønsker at campere roligt og familievenligt men alligevel være nær ved Tylösands berømte sandstrand. På First Camp Karlstorp-Halmstad kan du more dig med alt fra at bade, fiske eller hvorfor ikke prøve vindsurfing, når vejret tillader det? Halmstad er trods alt et rigtigt mekka, når det handler om vandsport. Får du lyst til en heldagsudflugt, er Göteborg med Liseberg et godt tips. After Beachen på Solgården en solrig eftermiddag er jo heller ikke så ringe.

Book her

8. Hagön-Halmstad

Det er svært at få nok af Halmstad med omgivelser. På First Camp Hagön-Halmstad bliver man altid godt behandlet. Destinationen ligger helt omgivet af grøn vegetation og med det tindrende Kattegat som nærmeste nabo. Det er ganske enkelt et vidunderligt sted for hele familien til at nyde alt det, den svenske sommer har at give. I højsæsonen tilbydes der også her en hel del underholdningbørneklubaktiviteter og træning.

Book her

Se alle destinationer på vestkysten på kortet:

Henter kortet...

Henter


Senest i Campingliv

First Camp Club

First Camp Club Hvis du holder af camping, vil du elske vores medlemsklub First Camp Club. Som...

Læs mere

First Camp Bistro

First Camp Bistro På udvalgte First Camp destinationer serverer vi veltillavet mad, alt fra...

Læs mere

Underholdning og aktiviteter

Rekordmange aktiviteter venter til sommer! Næsten 10.000 aktiviteter og tusindvis af timer med...

Læs mere

Flex og Basis

Mere frihed med Flex og Basis I mange rejsebrancher, såsom charter og hoteller, kan du vælge...

Læs mere

Børneklub

Gratis børneklub - Gå på eventyr med lykkedyret Yessi Det er kun hos First Camp, du kan møde...

Læs mere

Danske campingpladser

Campingpladser i Danmark Her finder du alle vores danske campingpladser. Fire af campingpladserne...

Læs mere

Klassificering på First Camp

Guide til din nye favoritdestination Hvad betyder symbolerne egentlig? Vores destinationer...

Læs mere

Lågpriskalendern

.

Læs mere

Henter kortet...

Henter