Gå til indhold
11 tips til mindre campingpladser
Campingliv

mandag 13 juli 2020

11 tips til mindre campingpladser

Fred og ro, naturnære beliggenheder og skønne campingdage

Leder du efter mindre campingpladser, hvor du kan nyde sommerens fred fuldt ud? Vi har lavet en liste over 11 naturnære campingpladser, hvor du kan nyde fredfyldte campingdage og rolige aftener. Hver dag. Hele ferien. Og når du får lyst til at gøre noget, så er der selvfølgelig masser at lave i nærheden.

11 mindre campingplatser från norr till söder

 1. Frösön-Östersund
  Kun et par minutter fra Östersund ligger First Camp Frösön-Östersund, en destination midt i naturens fred og ro med en storslået udsigt over den myteomspundne Storsjön. Og hvem ved, måske er du heldig at få et glimt af Storsøuhyret under opholdet.
 2. Sundsvall-Höga Kusten
  Check ind på en smuk etagecamping og nyd vidtstrakte havudsigter under hele opholdet. Måske lokker en dukkert i det blå, eller måske lokker byen mellem bjergene, Sundsvall, til et besøg med den historiske bykerne og mange seværdigheder?
 3. Mellsta-Borlänge
  Velkommen til en naturskøn destination med enestående udsigt over Dalälven, som stille snor sig gennem landskabet. Her har du både hvile og afslapning og et stort udbud af aktiviteter og spændende udflugtsmål hele året.
 4. Nora-Bergslagen
  Velkommen til en rolig og børnevenlig campingplads, som er perfekt for dig som værdsætter naturen, men samtidig ønsker at være i nærheden af byens bekvemmeligheder. Der er kun 10 minutters gang til træbyen Noras charmerende bykerne, og vi tør godt love, at der er en hel del at opdage.
 5. City-Stockholm
  En lille og personlig campingplads som er beliggende midt i Flatens naturreservat lige ved siden af Flatensjön. Her bor du med en uovervindelig beliggenhed til at opleve Stockholm, tage på afslappende gåture i de varierende skovområder og nyde sol og bad.
 6. Mörudden-Hammarö
  Denne idylliske destination er et perfekt match for dig, som ønsker at nyde fredelige campingdage omgivet af naturens skønhed. Kombinationen af smuk uberørt natur, dejlige badepladser og nærheden til den herlige Karlstad er uovervindelig og medfører, at mange gæster vender tilbage år efter år.
 7. City-Strömstad
  Den smukke vestkyst. Her finder du en rolig og naturnær campingplads i et ægte miljø fra Bohuslän. Du er velkommen til at slappe af og nyde feriens dyrebare dage for alvor. Hvorfor ikke tage på en dagsudflugt eller to til Sveriges ENESTE marina nationalpark – Kosterhavet. Her er der masser at opleve.
 8. Glyttinge-Linköping
  Udforsk Östergötlands hovedstad Linköping om dagen og nyd skønne campingaftener på First Camp Glyttinge-Linköping. Den bynære beliggenhed gør den hyggelige campingplads til den perfekte udgangsposition.
 9. Oknö-Mönsterås
  Lyder naturskøn ø-camping som noget for dig? Så check ind på First Camp Oknö-Mönsterås. En østkystperle i skærgården mellem Mönsterås og Øland hvor du møder freden i samme sekund, som du åbner døren. Oknö er også kendt for sine smukke vandrestier, så for den som ønsker det, er der over 8 herlige kilometer at opdage langs med vandet.
 10. Karlstorp-Halmstad
  Her på den hyggelige First Camp Karlstorp-Halmstad bor du i bekvem gåafstand til Tylösands imponerende sandstrand og midt i naturens skyggefulde herlighed. En destination perfekt for dig som ønsker at nyde rolige campingdage med nærhed til byens puls, når du får lyst til at gøre noget.
 11. Skönstavik-Karlskrona
  Her bor du roligt og skønt i et frodigt miljø helt ned til havet. Med en gåtur eller cykeltur kommer du enkelt ind til den gamle orlogsby Karlskrona. Og du, gå heller ikke glip af at komme ud blandt øerne i Blekinges fantastiske skærgård.

Se destinationerne på kortet 

Henter kortet...

Henter

Senest i Campingliv

First Camp Club

First Camp Club Hvis du holder af camping, vil du elske vores medlemsklub First Camp Club. Som...

Læs mere

First Camp Bistro

First Camp Bistro På udvalgte First Camp destinationer serverer vi veltillavet mad, alt fra...

Læs mere

Underholdning og aktiviteter

Rekordmange aktiviteter venter til sommer! Næsten 10.000 aktiviteter og tusindvis af timer med...

Læs mere

Flex og Basis

Mere frihed med Flex og Basis I mange rejsebrancher, såsom charter og hoteller, kan du vælge...

Læs mere

Børneklub

Gratis børneklub - Gå på eventyr med lykkedyret Yessi Det er kun hos First Camp, du kan møde...

Læs mere

Danske campingpladser

Campingpladser i Danmark Her finder du alle vores danske campingpladser. Fire af campingpladserne...

Læs mere

Klassificering på First Camp

Guide til din nye favoritdestination Hvad betyder symbolerne egentlig? Vores destinationer...

Læs mere

Lågpriskalendern

.

Læs mere

Henter kortet...

Henter